Videochat – ABS Studio – Studio videochat Bucuresti

Aphrodite Boys & Stefano

Singurul studio premiat international


Videochat


Videochatul este activitatea prin care tu iti pui in valoare
calitatile masculine iar ABS este locul potrivit pentru videochat


Videochatul inseamna relationarea cu o alta persoana prin intermediul unui calculator, temele de discutie si activitatile fiind personalizate in functie de abilitatile fiecarui model in parte. Videochatul ca si activitate profesionala daca este tratat cu seriozitate si perseverenta, iti poate aduce un venit atragator si astfel iti poti implini visurile, poti avea masina ta, casa ta!

In studioul de videochat ABS - Aphrodite Boys & Stefano videochatul iti ofera un stil de viata plin de impliniri profesionale si in mod automat personale.


Pentru un model de videochat care stie bine engleza sau franceza, videochatul se aseamana mult cu Facebook-ul. Un model de videochat care este foarte comunicativ, va dinamiza camera sa prin conversatii abile (pe diferite teme), pe cand un model care este foarte inzestrat din punct de vedere fizic, va dinamiza camera prin senzualitatea pe care o provoaca.

Videochatul este activitatea prin care tu iti pui in valoare calitatile masculine pentru a fi cineva care este capabil sa obtina lucrurile de care are nevoie prin munca si evolutie in cariera.

ABS - Aphrodite Boys & Stefano

Suna acum la telefon 0761.264.110 si hai sa ne cunoastem

Studioul nostru de videochat pentru baieti dispune de toate ingredientele necesare pentru a avea cele mai bune incasari din videochat. Punem la dispozitia voastra un studio intreg dedicat baietilor unde puteti beneficia de: camere ingrijite si curate, aparatura tehnica de ultima generatie, sedinte foto profesionale, videoclipuri de prezentare, training saptamanal pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Colaboram in mod exclusiv cu cele mai bune site-uri de baieti iar modelele noastre de videochat sunt pozitionate excelent pe site-urile de profil. Echipa noastru este placuta si deschisa pentru a te ajuta in orice privinta, dorim ca modelele cu care colaboram sa vina de placere la studio. Ai toate motive sa colaborezi cu ABS - Aphrodite Boys & Stefano Studio videochat Bucuresti


Castiguri


Sumele castigate in videochat variaza de la un model la altul in functie de timpul petrecut online, seriozitate, interesul acordat membrilor, calitatea fotografiilor si a teaserelor.

Studioul de videochat ABS - Aphrodite Boys & Boys ofera modelelor echipamente de ultima generatie, un mediu de lucru profesional, conditii excelente, seriozitate si confidentialitatea datelor personale.

Modelele de videochat ABS au parte de sedinte foto si video periodic, organizam concursuri si evenimente private cu site-urile de videochat, care iti vor oferi o pozitionare mai buna si incasari pe masura.

Castigurile minime aproximative inregistrate la noi in studio (dupa perioada de acomodare) este de 500-1.000$/luna, media este de 2.000 $/luna, iar castigul aproximativ inregistrat la noi in studio pana in momentul actual este de 3-5.000$/luna .

Suna acum
Call Now Button