FAQ – ABS Studio – Studio videochat Bucuresti

Aphrodite Boys & Stefano

Singurul studio premiat international


FAQ


Studioul de videochat de baieti ABS - Aphrodite Boys & Stefano
este locul ideal pentru o cariera in videochat


Cunosc engleza la nivel incepator, este posibil sa ma angajez la ABS?

Videochatul este la ora actuala un job care te poate ajuta sa-ti dezvolti foarte rapid limba engleza, oferindu-ti posibilitatea de a comunica cu nativi ai acestei limbi. Daca ai cateva notiuni de baza, reusesti sa intelegi si sa conversezi la nivel uzual la ABS esti binevenit!


Sumele de castig de peste 5000 dolari care se aud, chiar sunt reale?

Da, sumele sunt reale, iar castigurile pot fi mai mari de atat! Te asteptam la ABS sa te convingi singur.


Este legal videochatul?

DA, videochatul este legal. Daca doresti mai multe informatii despre aceasta activitate te rugam sa vii la noi la studio pentru o discutie detaliata.


Experienta este obligatorie?

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru lipsa de experienta deoarece la ABS vei gasi o echipa specializata care iti va oferi training-urile necesare activitatii de videochat.


Care este targetul la ABS?

Nu ti se impune nici un target. In unele studiouri videochat ti se impune sa faci o anumita suma de bani pentru a primi comision de 50% de exemplu. La noi nu, oricat faci ti se va plati corect.


Exista personal tehnic?

Toate calculatoarele si echipamentele tehnice studioului sunt mentinute in permanenta in stare perfecta de functionare si sunt mereu de ultima generatie.


Ce penalizari se practica la ABS?

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, la noi in studio, nu vei primi penalizari. Banii tai sunt doar ai tai si nu atentam la ei.


De ce sunteti atat de renumiti in acest domeniu si ce va face pe voi sa va diferentiati de toate celelalte studiouri?

Raspunsul este unul singur, experienta si devotamentul pe care il avem fata de ceea ce facem, ne forteaza sa tinem standardele cat mai sus ridicate si sa ne autodepasim pe zi ce trece!

Contactati-ne

Adresa:Str. Logofat Tautu, nr 66

Telefon: 0761.264.110

Email: office@abs-studio.ro

Facebook: aphroditeboys

Aphrodite Boys & Stefano

Suna acum la telefon 0761.264.110 si hai sa ne cunoastem

Inca de la infiintare ABS - Aphrodite Boys & Stefano a castigat aprecierea modelelor masculine de videochat, precum si respectul site-urilor de videochat cu care colaboram prin seriozitate, atentia dar si dinamismul si perseverenta echipei noastre.

Va invitam, asadar sa descoperiti studioul de videochat ABS - Aphrodite Boys & Stefano,veti fi convinsi ca studioul nostru ii va multumi chiar si pe cele mai pretentioase modele de videochat.

Echipa noastra a dezvoltat si promovat pentru prima data in Romania evenimente spectacol in parteneriat cu site-urile de profil. Organizand petreceri tematice in colaborare cu cei de la Flirt4free periodic.

Experienta indelungata pe piata din Romania, intelegerea si aprecierea standardelor de calitate, precum si dedicarea cu care abordam fiecare proiect in parte ne-au impus cu cu fermitate pe piata de videochat din Romania.

Suna acum
Call Now Button