ABS Studio – ABS Studio – Studio videochat Bucuresti

Aphrodite Boys & Stefano

Singurul studio premiat international


ABS Studio


Studioul de videochat de baieti ABS - Aphrodite Boys & Stefano
este locul ideal pentru o cariera in videochat

Totul a inceput cu Aphrodite Boys, brand asociat pentru performanta in domeniul videochatului cu baieti. Drumul a fost lung, etapele de training, selectie si performanta individuala au dat roade si astfel, in 2017, Aphrodite Boys ia cele mai importante premii ale industriei adult pe aceasta nisa.

Si pentru ca progresul nu poate fi oprit, si pentru ca cei mai buni lucreaza cu cei mai buni, Aphrodite Boys a facut un parteneriat strategic cu Stefano - model de top al site-ului Flirt4free si un master al sistemelor de afiliere, branding personal si monetizare.

Acest parteneriat a dus la crearea studioului de videochat de excelenta: ABS Studio (Aphrodite Boys and Stefano) Studioul ABS este primul studio de baieti de mare amploare, cu posturi de lucru moderne, gandite de la baza pentru a opera cu baieti. Studioul selecteaza inca de la interviu doar persoane care stiu exact ce vor, care sunt serioase, care au abilitati lingvistice, si care isi doresc sa castige sume mult peste media salariilor din tara noastra. Totul intr-un cadru legal, cu declararea tuturor veniturilor si plata impozitelor.

Misiunea noastra

Suna acum la telefon 0761.264.110 si hai sa ne cunoastem

Suntem foarte mandri de calitatea modelelor noastre de videochat. Concret, noi abordam o relatie mai mult personala cu fiecare model in parte. Relatia noastra cu modelele nu incepe la inceputul turei si nu se termina la sfarsitul turei, ci ei sunt in continuu in atentia noastra pentru a primi toata atentia de care au nevoie.

Am devenit o echipa formata din profesionisti, caractere puternice care lucreaza impecabil si eficient impreuna. Construim modele puternice, ii ajutam sa stabileasca si sa mentina relatii de succes cu membrii si astfel generam rezultate masurate prin incasari care depasesc asteptarile tuturor.

Fiecare model de videochat cu sau fara experienta are parte de aceasi atentie din partea studioului ABS. Succesul in videochat nu este dat de experienta acumulata ci de dedicarea individuala. Chiar daca esti la inceput de drum poti avea aceleasi castiguri ca un model activ de mai mult timp, daca dedici timp si energie videochatului.

La baza acestui succes se afla trainerii echipei noastre, care vor sta in permanenta in jurul tau de la inceputul colaborarii tale cu ABS Studio. Astfel fiecare model de videochat vva avea parte de o instruire riguroasa iar unicul lucru de care este nevoie pentru tine cat si noi este seriozitatea ta.


Avantaje


Conditii de angajare

  • varsta intre 18-30 ani
  • cunostinte limba engleza la nivel mediu
  • sociabil
  • aspect fizic placut

Contactati-ne

Adresa: Str. Logofat Tautu, nr 66

Telefon: 0761.264.110

Email: office@abs-studio.ro

Facebook: aphroditeboys

Studio de top

Va oferim un studio de videochat curat, intim, placut si lipsit de reguli stricte sau aberante.

Sedinte foto si training profesional

Vei beneficia de training profesional si mult mai multe sedinte foto decat la orice alt studio de videochat.

Castiguri mari

Datorita relatiei directe cu site-urile de profil, modelele noastre de videochat au cele mai mari procente din industrie.

Confidentialitate totala

La ABS Studio datele tale personale si faptul ca lucrezi la noi sunt confidentiale.
Suna acum
Call Now Button